amandajosefiiina

wihoo!

Kategori: Allmänt

Idag har äntligen folk kollat på film på mitt rum!, på min tv (som för övrigt är den största i huset, hihi)! 
Känns så underbart att inte jag ska kolla nån annan stans utan folk tittar på min! Nu pratar jag bara om min familj förstås.. 
Jag, Hanna och mamma har suttit och kollat på första Harry Potter. Jag bara älskar Harry Potter! 
Men nu ska jag och Hanna sova, om inte hon redan sover.. 

Jag är lycklig! Ja, jag är lycklig!

Kategori: Allmänt

Igår var jag, mamma och pappa på auktion på elgiganten med dogge dogelito. Skulle kolla om dom skulle sälja ut någon tv men den gick för för mycket. Hittade dock en annan som dom sålde men köpte den inte. Drog istället till burger king och sen maxi.
På kvällen kom några vänner till mamma och pappa och käka och spela kubb och så. Riktigt trevligt! 
Idag drog vi in till elgiganten igen och köpte den underbara tvn till mig! Förutom den urdåliga antenn och modulen som inte verkar funka som vi köpte så är jag riktigt nöjd! 
Dessutom är fredric hemma nu så jag har en mobil igen! Lycklig chey!

ganska sisso underbar dag!

Kategori: Allmänt

Ännu en dag har spenderats i solen med min bok och i poolen. Njuter till 110% nu när det är så fint väder och försöker bättra på brännan ett snäpp. 
Nu på kvällen har jag varit ute med ebba och cyklat på tandemcykel ner till boren och tagit ett kvällsdopp. Herregud vad skönt det var! Går faktiskt att säga att det var varmt i vattnet! 
Sen när vi kom hem satte vi oss med cola och chips (lite annorlunda eftersom vi brukar äta popcorn annars..) och kolla på någon sjukt lustig film. Ibland kunde jag inte sluta skratta för det var så pinsam.. 

Har ju dock fortfarande ingen mobil så har inte kunnat ta några bilder!

tomorrow is gonna be better.

Kategori: Allmänt

Min dumma mobil vill inte starta så jag får vänta till på söndag tills jag har en igen. Så tills dess, hör av er på facebook eller ring hem!
Men som tur är så har det varit fint väder hela dagen så jag har spenderat dagen i poolen, solat med min fina kanin och bok. Sitter faktsikt fortfarande ute och lyssnar på underbara Joshua Radin men ska nog snart gå in och poppa popcorn och kolla på film.



ångest och förtvivlad

Kategori: Allmänt

Herregud, det är mindre än en månad kvar tills jag börjar på en helt ny skola med helt nytt folk. Vart har sommarlovet tagit vägen? 
Som det ser ut nu så har inte jag någon mobil på typ en vecka. Skulle starta om den men nu vill den inte starta. Får ta ut batteriet över natten och prova imorrn igen. Så om det skulle vara så att ni behöver få tag på mig så får ni väl skriva på facebook så får jag kolla så fort jag kan.

Har varit hos morfar idag och firat honom. Han fyller hela 93 år! 
Grattis morfar ♥

all those fairytales are full of shit.

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har jag spenderat med Hanna och familjen. 
Igår fyllde pappa år så farmor, åke och farfar var här. Farfar träffar jag nästan aldrig numera tråkigt nog.
Imorse åkte Hanna hem och senare drog jag till henne ett tag. 
Nu har jag fixat mig och snart ska jag dra mig till motala för att kolla på cockpit på bio med ebba och annelie! 

festa med emil elton!

Kategori: Allmänt

festen hos becca började lite segt och avslutades med spyor hit och dit.
vart inte så mycket sömn heller. sov kanske tre-fyra timmar sammanlagt. 
o inte för att skryta eller så, men emil elton från idol var där också (becca's kusin). så det vart lite att han spela gitarr och sjöng och jag spelade också på hans gitarr, hihi. 

ska dra mig till Hanna nu för att sen dra vidare till stan för att köpa de sista presenterna till pappsen som fyller imorrn! 

ikväll skiter jag i allt

Kategori: Allmänt

ska snart dra mig på födelsedagsfest i borensberg.
så måste skynda mig nu och fixa vidare, puss! 

redo för att gråta helt enkelt!

Kategori: Allmänt

tvättat bort sminket, satt upp håret och poppat popcorn.
redo för en kväll med the notebook.

du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Kategori: Allmänt

Jag är så ledsen, så arg, så besviken. Allt på samma gång.
Det värsta är, att ingen någonsin skulle förstå.





hahaha, galeeeen!

Kategori: Allmänt

Jag och min mamma brukar väldigt ofta ha diskussioner när vi äter och idag handla det om facebook. 
Jag tyckte inte att mamma passade in där och hon tyckte inte att jag passade in där. Fanns massor utav argumentationer om varför och slutade med att jag inte kunde sluta skratta och samtidigt hade världens panik och var galen så att jag var tvungen att gå där ifrån. 
Ska snart gå och duscha och fixa naglarna och kanske sätta på en ansiktsmask så jag kan lugna ner mig lite. 

fusk..

Kategori: Allmänt

Vad är det för jävla skit sommar vi har?? 
Jag har badat 4 gånger och blivit brun tack vare solen som var i slutet av maj och i början av juni. Kunde dock blivit brunare om solen bara ville visa sig lite oftare.
Är så jäkla avundsjuk på bror min som åker till cypern imorrn med sina vänner och dagen efter han kommer hem åker på festival.. 
Sitter o läskar mig själv genom att kolla på bilder från när jag va i italien förra sommaren med konfagruppen och jag kan säga att nu lägtar jag tillbaka mer än någonsin! 






kräfta...






lycklig!

Kategori: Allmänt

Har sprungit omkring i linköping idag med ebba, fia och annelie och letat efter presenter till vänner som fyller och snart fyller. Köpte även ett par solglasögon till mig som jag velat ha ett tag och nu var på rea.
Träffade också på en fin kille som jag inte träffat på ett bra tag och fick nästan en liten chock.
Efter stan drog jag ebba hem till mig och slog in allting. Kollade även på film och satte oss sen och pyssla som små barn. Hon drog hem för lite mindre än en timma sen och efter det har jag ägnat mig åt att jaga och slå insekter i mitt rum så jag kan få lite sömn. 
Dumma myggor, hästmyggor, nattfjärilar osv. Varför ska dom ens finnas?



nattfjärilar

Kategori: Allmänt

Usch, jag, amanda fryklund har jagat tre nattfjärilar ikväll varav två av dom var, eller rättare sagt är i mitt rum. Skulle jaga ut dom med en kudde och slog till dom så en hamna bakom soffan och en bakom nattduksbordet och inte kom upp igen. Dessutom mår jag väl inte toppen för tillfället så blir väl att bara ligga o lyssna på musik och tänka ett tag. Får väl se om det blir någon sömn för min del inatt.