amandajosefiiina

who will love you?

Kategori: Allmänt

att se hur en kille behandlar tjejer som skriver till honom och sedan inse att man själv kanske blir behandlad precis på samma sätt..att jag rycker till och får ett pirr i magen när mobilen vibrerar skrämmer mig.vad har jag på riktigt dragit in mig själv i och varför har jag låtit det gå så långt? nu vet jag varken om jag kan eller vill dra mig tillbaka men jag vet att jag borde.

bloggen får ersätta twitter när det gäller sånahär förvirrande deep thoughts..
tar min ben & jerry's o pluggar in hörlurarna o lägger mig under en sten och förvärrar allt genom att tänka alldeles för mycket.

det får inte hända...

Kategori: Allmänt

jag gillar inte dethär.. jag gillar det inte alls.. men ändå på något sätt gör jag det.. fast jag vet inte om jag borde det..
egentligen vet jag inte vad det är, men det kanske är det som gör mig så förvirrad? jag vet inte om jag borde känna och bry mig eller om jag bara ska lämna känslorna hemma och se det som en lek. jag vet inte om jag ska prata om det eller vara tyst. jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad jag vågar. det enda jag vet är att jag är så jävla förvirrad.

assa vafaaan amanda?

Kategori: Allmänt

hahah, har ingen aning om vad jag håller på med asså.. sov hos hanna i mjölby inatt så skulle ju åka därifrån med pendeln till skolan. precis när jag kom till stationen så åker pendeln därifrån och jag inser att min klocka går efter.. krånglade till det med att åka till lkpg bara för att den pendeln stod där redo att åka. så nu sitter jag här på en bänk och väntar på att pendeln ska komma så jag kan ta mig till skänninge och sen därifrån till skolan.. haha, tur att vi bara har komma samman-dag och inte något viktigare!



bästa

Kategori: Allmänt

har precis gjort iordning en stor frukost så jag ska stå mig hela dagen och satt på troligen den bästa filmen jag vet eftersom jag har sett den typ sjuhundratrettiosexton gånger, the holiday.


ångesten ligger på topp!

Kategori: Allmänt

Dom tre senaste helgerna har enbart bestått av alkohol och ganska mycket ångest, speciellt idag efter gårkvällen/inatt.. Fest med i princip hela skolan, några som gick i trean förut och lite borensbergare och jag tror att jag var fullast på plats. Har nog aldrig skämmt ut mig mer på en fest inför så många människor.. Är väldigt förvånad över att jag inte bröt något igår eller fick hjärnskakning då jag ramlade omkull väldigt mycket.. Ville sen inte sova på stället det var tänkt att jag skulle sova på så jag åkte iväg till ett annat ställe. Fick då lite panik imorse när jag vakna eftersom jag först inte kom ihåg vart jag hade åkt..
Känner att jag kommer skämmas en aning på måndag i skolan..