amandajosefiiina

saknade vän

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i sängen brevid min saknade vän emma i hennes stuga vid sommen. Har haft det så sjukt mysigt idag, hela stället är så underbart. Har druckit massa vin hela tiden enda sedan vi kom hit, ätit jordgubbar & god mat, tagit ett kvällsdopp i det kalla vattnet och avslutat med kaffe och kvällsmacka. Ska vara här tills på söndag tror jag men skulle kunna stanna i en evighet känns det som.

myskväll

Kategori: Allmänt

Sitter hemma med familjen, fanny och ebba o har lite mysigt med drinkar, jordgubbar och sommarmusik.
Härligt slut på kvällen!





bästa frullen

Kategori: Allmänt

Har vatit iväg och köpt jordgubbar och skurit upp vattenmelon. Nu ska jag bara sätta igång en film och sedan är min morgon perfekt!

typ dålig ja

Kategori: Allmänt

Oj herre, börjar redan halka efter.. Att det ska vara så svårt att ta upp blogg-appen istället för instagram/fb/twitter/vine, som man redan kollat två sekunder tidigare, och skriva någonting vettigt om mitt händelserika liv.I måndags drog jag in till linköping med ebba och annelie för att käka på steve's och sedan gå och kolla på the bling ring på bio, som för övrigt sög. Så för er som tänkt se den på bio, gör det inte. Men annars var kvällen riktigt mysig och det var sista gången jag fick se annelie innan hon åker till usa. Värsta fuskigt, vill också ju.. Idag har jag faktiskt gjort något väldigt annorlunda.. Eller ja, för mig i alla fall. Jag har sett på en Shakespear pjäs! Julius Ceasar bjöds det på och det var faktiskt ganska kul. Var där med folket från Visit Vadstena, där jag praktiserade, och kände hemskt att lämna dom sen och veta att jag inte kommer få se dom igen förän kanske nästa sommar då jag kanske har sommarjobb där och om jag inte åker dit och hälsar på. Det har jag ju förstås tänkt att göra men ändå.. Känner mig redan så tom på något sätt.. Men annars har det varit en bra dag idag med!