amandajosefiiina

oj då..

Kategori: Allmänt

ligger visst redan efter med bloggningen.. haha, kanske inte är meningen att jag ska ha en blogg?

men men, kryssningen var jätterolig och gick alldeles för fort.. köpte en parfym som jag har gått och förälskat mig i och vit toblerone. gick på spa och var ute på klubbar och drack drinkar. fick även en killes nummer, det ni!

överraskningsfesten för 50-åriga marie blev aslyckad och att vara bartender var riktigt kul!

sen började jag ju skolan i måndags.. samtidigt som det var jobbigt att gå upp tidigt igen var det väldigt skönt att komma tillbaka till min underbara klass och bästa skola. med turen som man har gick jag sen och blev sjuk i onsdags. fick halsont, huvudvärk, en näsa som antingen var täpöt eller rann som vattenfall och feber och då fick jag alltså stanna hemma från skolan.

nu, envis aom jag är, är jag på väg till mjölby för att äta trerätters och senare ikväll åka på fest i vadstena. håller tummarna för att jag inte ska bli sjukare..

bilder får jag lägga ut någon annan gång när jag har dator..

kryssning imorgon!

Kategori: Allmänt

imorgon bär det av mot stockholm för att sen där ifrån ta kryssningsbåten till åland! har fixat så att i princip allt är klart för ett par dagar på sjöss. köpt ny resväska, stickad tröja, ögonskugga, gottigott till bussresan, har packat, piffat till naglarna och har nu satt datorn på laddning så jag kan kolla film om jag skulle bli uttråkad.





vet att mirakel inte sker

Kategori: Allmänt

Halloj på er! Någon som har saknat mig?
Har nog faktiskt ingen bra anledning till varför jag inte har bloggat nåt på sista tiden.. har knappt suttit vid datorn någonting på sommarlovet utan bara levt livet. Har träffat massa folk, både nytt och gammalt, solat, badat (knappt..), haft en liten moppetrip samt tältat och festat som en kung.
Börjar skolan om ldrygt en vecka och måste faktiskt säga att jag längtar lite.. Eller inte till själva plugget utan att träffa min underbara klass igen, träffa alla nya ettor och gå på alla grymma vadstenafester!
Men innan vi drar igång med allt sånt så ska jag bara njuta av sista tiden genom att åka på kryssning och gå på spa med mammi, gå på överraskningsfest och ja, njuta!

Jag ska försööööka bli bättre på att blogga, men nu när sommarlovet snart är över ska det nog inte bli några problem! Hoppas jag..