amandajosefiiina

bra kväll.

Kategori:

nyduschad, mjukiskläder on, te och semla framför mig och ett stort plus på det hela så är det fredag imorgon. kan verkligen inte klaga!




det går bra nu.

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat på länge nu så kände att det var dags att slänga in ett inlägg o berätta att jag lever osv. 
Faktum är att jag mår väldigt bra nu alltså, trots att jag är väldigt trött om dagarna och varje morgon tänker på att skippa skolan för dagen och bara ligga kvar i sängen. Men jag kämpar mig upp och åker till skolan där en väldigt bra klass väntar! 
Har väldigt bra vänner också som jag är så glad över att jag har och två av dom ska jag gå på bio med på fredag. Längtar som tusan! 

Förut när jag bokade biljetter så ser jag att en ensam liten stackare ska sitta själv inne på biosalongen och se på filmen. Haha, mår så dåligt av att se sånt! 



var väldigt sur i måndags då jag var tvungen att gå till bussen och spräckte mina älsklingsjeans precis innan jag skulle gå.

smälter!

Kategori:

det här är vad min bebis tycker om att jag bara pluggar o inte leker med henne. världens sötaste!



trötter

Kategori:

trött tjej som är hemma för tredje dagen på raken och som helst av allt skulle vilja gå o lägga sig o sova eller kolla på film, sätter sig istället nere med en kopp kaffe i handen och matteböckerna på bordet och börjar plugga. skulle egentligen åkt till skolan idag men då hade jag glömt plånboken hemma (där mitt busskort ligger) så blev att ta en skoldag hemma istället.





lol

Kategori: Allmänt

lol is actually a guy putting his hands up, "händerna upp i luften, vi ska bli fulla, livet är meningslöst.. nanananannana". /Hannibanni 

You’re walking with a broken dream alone.

Kategori: Allmänt

You left it all behind just to start again
Trying to understand what you want to do
But you will rather walk in the pouring rain
And you will rather die than to feel the same.
 
Träffade min underbara vän ebba igår. gav henne hennes julklappar, snackade om massor, käkade fajitas hemma hos henne, åkte med hennes a-traktor som hon fick igår som jag är jätteavundsjuk på, kollade film hemma hos mig, åt popcorn och sov sen som stockar båda två! 
Hade det väldigt trevligt och efter hon hade åkt hem så chillade jag vidare själv. 
Ikväll kommer min andra fina vän Hanna hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra men tror säkert vi kommer få det jättetrevligt vi med! 


fem sanningar om mig.

Kategori:

- jag är dålig på att göra klart inlämningar i tid.
- jag är dålig på att höra av mig och hålla kontakt med folk.
- jag är alldeles för känslosam.
- jag är blyg och kan börja rodna hur lätt som helst.
- jag är redan dötrött på skolan och längtar som tusan till sommarlovet.



do forget me.

Kategori:

jag vill inte slösa mer tårar på något som inte är värd dem.



don't forget me.

Kategori:

Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more.
And it's been a while but i still feel the same, maybe I should let you go.



gå och lägg dig nu manda!

Kategori:

som rukriken säger borde väl jag gå o lägga mig nu eftersom första skoldagen efter jullovet är imorgon.. är väldigt glad över att gå på vadstenagymnasiet eftersom det är en väldigt chill skola, men skola över huvudtaget låter väldigt illa i mina öron just nu. sista lovdagen har jag umgåtts lite med mamma och fanny (fredrics flickvän), bakat tårta och firat fredric lite eftersom den bästa brodern fyller 21 år!
nu måste jag verkligen sova! ska upp om sju timmar, fy..



tre inlägg i ett - julafton, nyår, myshelg

Kategori: Allmänt

oj min herre vad jag har varit dålig på att uppdatera på senaste tiden.. 
har väl inte hänt allt för mycket, har bara tagit det lugnt och sugit åt mig så mycket jag har kunnat av lovet som snart är slut. 

Julafton var toppen! Var uppe hos morfar och firade lite jul med honom, pappa, fredric och vilda medans mamma jobbade. Vi kom hem mot kvällen och även mamma och lite senare så blev det att äntligen öppna julklappar. 

 det jag fick:
-armbandsklocka
-ring
-hårddisk
-hörlurar
-presentkort på gina
-pengar
-mysig filt
-underställ
-ljus
-påslakanset
-chokladaskar
-shampo & balsam
-galgar
-tröja
-skjorta/blus
-halsband
-tekopp
-julgodis


En vecka senare var dags för nyårsfirande i borensberg med fina vänner. Men innan det drog jag och annelie till ebba för att äta lite finmiddag och fixa till oss för kvällen. När vi väl kom till festen vi skulle till var det först så tråkigt att jag inte ville något annat än dra där ifrån. Men jag stannade och det är jag glad över för det kom fler människor och efter man hade fått i sig lite alkohol så vart det riktigt kul! Ska väl inte riktigt gå in på detaljer men det vart ett riktigt lyckat nyår med riktigt bra vänner kan jag säga! 


Igår skulle egentligen jag och ebba dragit hem till annelie och mysa till det lite och laga mat och så, men lilla ebba mådde inte bra så jag fick åka dit själv. Men jag och annelie hade det trevligt ändå, hade lite tjejsnack, gjorde hemmagjord pasta, ravioli och tomatsås, kollade film o så. Jag åkte hem runt tolv och bara tog det lugnt.
Ikväll har vi ätit god mat här hemma och firat fredric lite eftersom han fyller år imorgon (mamma jobbar kväll då så kan inte riktigt fira honom då..) och så gjorde han vinterlatte till oss eftersom jag inte har fått det någon gång än den här vintern så var väl på tiden..