amandajosefiiina

klassråd jao!

Kategori:



so put your hands up

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och lyssnar på musik och är bajstrött verkligen men ändå får jag inte sova riktigt än, har fortfarande lite plugg kvar att göra. Tur att jag har sovmorgon imorgon! 

Men det jag egentligen ville säga är, om någon har förslag på en awesome outfit till en maskeradsfest får den gärna höra av sig till mig! 

dumma buss!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att nu ska inte jag vara hemma från skolan mer än vad jag verkligen behöver tills nästa lov. Det började ju inte så bra.. Sitter nu hemma och har precis anmält frånvaro till skolan! Dock är det inte mitt fel. Jag hade sovmorgon och var tvungen att gå upp till bussen för att ingen var hemma och kunde skjutsa mig, jag hade bara några meter kvar till busshållsplatsen när bussen kommer och blåser förbi mig. Så då var det bara att vända och knalla hemåt igen.
Så ja, nu sitter jag här.. men kaffet blev nyss klart så nu ska jag sätta igång med matten, sen kör vi på engelska och historia. Tar en skoldag hemma istället!

äckliga söndag..

Kategori: Allmänt

Precis som jag trodde så var det jättetrevligt igår! Vi åt mat och efterrätt, kollade på melodifestivalen, spelade spel och pratade om allt från himmel till jord. 
Idag har jag inte gjort alls mycket, har varit i Motala med mamma och sen bara suttit hemma med söndagsångest. Verkligen hatar att det redan är skola imorgon igen! Men men, är ju inte så långt kvar tills påsklovet är här! 

snaaaabb

Kategori: Allmänt

får bli ett snabbt inlägg nu för ebba kommer snart hit och sen drar vi vidare till annelie där hon och en gammal vän från lågstadiet väntar! Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll! 
Var i lkpg igår med mammi o köpte en ny tröja, nya jeans, mat från burger king och massa godis från cloetta. Åkte sen hem och bakade brownies och sedan pizza på kvällen. Så ska ta det lite lugnt med gottigheterna ikväll, om jag kan! 
 

hello lover

Kategori:

är på date i min soffa med mina hemliga älskare ben och jerry tillsammans med gänget från grey's anatomy!



mardröm

Kategori:

önskar att jag kunde somna och sen när jag vaknar igen ska mamma komma och säga att allt bara var en mardröm.
livet är för orättvist..♥



mhmmm, japp

Kategori: Allmänt

har visst inte bloggat på ett bra tag nu och känner att jag egentligen inte har så mycket att blogga om.. men jag ska försöka så gott jag kan! 
orkar dock inte skriva något maffigt nu så slänger in lite bilder på vad som har hänt på senaste tiden så får ni själva försöka tolka dem.

nu - melodifestivalen!

Kategori:



toppen

Kategori: Allmänt

Kvällen igår var verkligen toppen!
Började med att jag och ebba åkte in till borensberg och köpte godig som vi åt på bussen på väg till linköping. När vi kom fram mötte vi upp annelie och drog och käka kines, satt väääääldigt bra i magen! 
När vi var klara drog vi oss till bion o köpte popcorn o så. Vi kollade på filmen ego, väldigt bra var den, värd att se!

Just nu väntar jag på att hanna ska komma hit, blir en mysig hemmakväll med gottigheter, melodifestivalen, kanske lite spel och hårklippning.