amandajosefiiina

förändra mig

Kategori: Allmänt

Mår ärligt talat ganska pissigt just nu. Speciellt med tanke på min kropp. Trivs inte alls och den gör så att min självkänsla ligger på botten. Så nu bestämmer jag mig för att verkligen, på riktigt ta tag i träningen och åka till gymmet även fast jag är jättetrött och har massor med plugg att göra och fast det är helg. Måste också sluta äta gottegrejer (förutom popcorn!!)! Så om någon ser mig tveka över att ta någon kaka eller något godis eller så, slå mig. Eller gör vad det krävs för att få mig att inte äta det!

work hard

Kategori: Allmänt

Känner mig riktigt grym, har gjort klart 3 av 5 arbeten idag! Dessutom har jag städat novas bur och hjälpt till att laga mat. Är ganska trött nu så går nog och lägger mig snart men innan det förtjänar jag lite tid framför tvn!

this is fucking awesome

Kategori: Allmänt

Så sjuuukt skönt med helg asså! Mådde väldigt bra igår och livet kändes härligt med sol och allting. Dessutom är det bara 74 dagar kvar till sommarlov och på torsdag går vi sista dagen innan vi får påsklov!
Dock har jag ganska mycket plugg att göra nu så idag har varit och fortsätter vara en pluggdag för mig. Imorgon är det städdag och kanske slänger in lite plugg då med och kanske en promenad med ebba.
Känner att livet är ganska härligt nu asså.

snark

Kategori: Allmänt

Efter att ha jobbat med svenskan i 4 timmar om inte mer så kan jag säga att jag är skapligt slut. Dock är jag inte nöjd med resultatet men får nöja mig eftersom redovisningen är imorgon. Bajs, jag orkar inte.
Som tur är blev det något strul med vårat schema så vi får sovmorgon imorgon till tio. Lycka! 

söndag, döööö

Kategori:

Hatar att det redan är söndag. Vill inte gå till skolan imorgon även fast jag har varit hemma i mer än en vecka. Antar att det bara är att stå ut och vänta på påsklovet.. Har inte varit ett dugg bakis idag (tack och lov) men sov till hela halv två!! Skönt att jag för en gång skull kunde sova ut så då tog jag chansen. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, har bakat lite med mamma och bara chillat, så det har varit en helt okej dag!


jag mår så braaaa!!

Kategori:

har varit en sån fuckad kväll så ligger redan hemma i sängen med en flaska med vatten i handen. även fast det har varit lite galet så har jag haft sjuukt kul! men nu ska jag sova, puss!






party all night!

Kategori: Allmänt

Hade sjukt trevligt igår hemma hos annelie med henne och ebba. Firade annelie eftersom hon fyllde hela 17 år i måndags, grattis ännu en gång min fina vän! 
Nu sitter jag själv hemma och förar lite för mig själv (forever alone). Ska snart dra mig iväg till österstad och ta bussen därifrån in till motala och fira fia som fyller 17 nu på måndag! Grattis till dig också fina vän! 
Ikväll har jag tänkt att köra all in och skita i allt annat för jag är så jäkla tagg och mår så jäääkla bra! 

turn up the love.

Kategori: Allmänt

Har precis suttit och kollat igenom nästan alla bilder som jag har på datorn. Påmindes då om vilka fina vänner jag har och vilka minnen jag har med dom. Kan inte gå igenom alla men ni får lite bilder iaf.

jag.orkar.inte.

Kategori: Allmänt

Har varit hemma idag också men har faktiskt fått en bra sak gjord. Jag har skrivit ett CV. Ett egentligen helt dumt och ovärt CV som jag inte tror jag kommer få iväg till någon på grund av att det inte står något vettigt i det, tror jag. Men jag måste verkligen börja höra av mig till ställen nu och se om de har sommarjobb till lilla mig. Vet att jag är sent ute men det är jag med allt. Till exempel hitta praktikplats till i sommar med. Jag får panik. Har kollat som en galning på ställen nu men inget faller mig i smaken, samma sak med sommarjobb. 
Så är det någon gullig själ där ute som har en praktikplats/ett sommarjobb till mig så hör av dig!!!
Börjar gråta om jag inte hittar något snart..

saknar sommaren något otroligt!!

dumma förkyldning!!!

Kategori:

Gick upp imorse och bestämde mig för att försöka gå till skolan. Sminkade mig och åt frukost osv och åkte upp till vägen och väntade på bussen. Men då frågade mamma om jag verkligen skulle till skolan och sa sedan att jag inte skulle det utan att vi skulle åka hem och att jag skulle krypa ner i sängen igen. Så nu ligger jag här med över 38 graders feber, en snorig näsa och en kopp te i handen.



inte mitt fel!

Kategori: Allmänt

Imorgon blev visst nästan en vecka senare, men det är något fel på internetet här hemma så det har bara inte gått lägga ut bilderna. Fick inte ens upp alla nu men några blev det! 
Kan inte direkt påstå att jag längtar efter att nästa vecka ska börja.. Är typ döförkyld och har två prov som jag inte kan en piss om. Hatar det och känner att det får gå som det går. 

Paniken som uppstår när...

Kategori: Allmänt

Det har varit en väldigt hektisk helg nu men också jävligt bra! 
Började i fredags med att jag åkte direkt hem till min gamle vän fia efter skolan. Lagade mat och åt och bara snackade och hade det trevligt. Fia skulle ut till österstad så hon åkte samma buss med mig på kvällen. När vi gick på bussen kände jag att det luktade ganska äckligt, då säger busschaufförn " det är spya på golvet där bak".. "Paniken som uppstår när man måste åka i en buss som luktar spya". Men vi klarade det bra och gjorde en ordentlig utpustning när vi gick av. 
Vaknade ganska sent morgonen efter och kände då, "paniken som uppstår när man måste hinna äta, städa rummet, duscha och fixa sig på två timmar". Åt och städade bara hemma sen var jag tvungen att ta bussen till motala, så jag duschade och fixade mig hos fia istället. Sen skulle dock hon dra när klockan var typ kvart i tre och min buss till mjölby skulle gå kvart över fyra.. "Paniken som uppstår när man måste sitta ute och vänta i blåsten i en och en halv timma", men det löste sig och jag tog en buss till linköping istället och sen pendeln där ifrån till mjölby.
Drog hem till Helga och käkade och förfestade där med klassen och drog sen vidare till Vadstena där två lägenheter fyllda med massa fulla utklädda människor från skolan väntade! Hann vara där i en kvart eller så innan "paniken som uppstår när någon skriker POLISEN ÄR HÄR!!!" kom. Jag och min klass blev räddade av två nunnor som gömde oss i en dusch i en av lägenheterna och behövde inte snacka med poliserna, TACK NUNNOR! Var dock tvunga att sticka ifrån festen för vi var under arton men stack istället till en annan tjej på skolan och fortsatte festa där. Dock så kom snart "paniken som uppstår när vi märker att alkoholen är kvar på den andra festen".. Så det var bara att sticka tillbaka dit och som tur va så fanns den kvar! 
Sen skulle vi till ännu en till fest där allt folk från den första festen hade samlats. Sjuuukt mycket folk där men stannade inte så länge. När pappa hade kommit och hämtat mig och ebba s var det den västa av dom alla.. "Paniken som uppstår när jag märker att jag har tappat min plånbok på den sista festen".. Som tur är fick jag ett meddelande på facebook om att en tjej hade hittan den. Dock är det nu "paniken som uppstår när jag inte vet hur jag ska komma till skolan imorgon" men det löser sig nog! 
Det är också "paniken som uppstår när jag märker hur lång den här texten blev och ingen kommer läsa den så den är helt onödig" och "paniken som uppstår när jag ser vad klockan är och kommer på att det kan vara bra att gå och lägga sig nu".. 
BILDERNA KOMMER IMORGON!

Fest med klassen på bussen!

Kategori: videor