amandajosefiiina

torsdag 27 juni

Kategori: Allmänt

Tyckte att det var på tiden att få bort lite av det slitna håret så drog mig till frissan i motala förut idag när jag ändå var ledig. Vart faktiskt riktigt nöjd men kunde nog klippt av lite till tycker jag nu..
Imorgon är det dags för praktik igen och då är det den stora slottsfesten som kommer att vara! Det betyder alltså att jag kommer få träffa massa artiser och ta hand om olika band osv. Sjukt kul!

 
 
 
 

äntligen!

Kategori: Allmänt

Har faktiskt tänkt blogga ett bra tag nu men varje gång har det varit så att jag tänkt "men då måste jag ju berätta om allt som har hänt den här tiden då jag inte bloggat och så måste jag lägga ut bilder och jag orkar inte krånga med att koppla in telefonen till datorn o föra över alla bilder så jag gör det en annan gång.." men nu gott folk.. nu gör jag det! 
Tänkte att jag orkar ju inte berätta med ord allt som jag har gjort så jag slänger in lite bilder och kanske skriver någon rad eller två om dom så att det inte tar mig hela natten.
Enjoy!
 
Börjar med Tjällmomarken. Dessa flickor umgicks jag med på kvällen och träffade en barndomskompis på en av festerna vi var på så självklart var vi tvungen att ta en toabild!
 
 
Fortsätter med partytemat och kommer in på spontanfesten i Vadstena med många Vadstenagymnasiets elever och nu tyvärr förra elever. Sista festen med dom underbara treorna!
 
 
Jag och min vän Ebbis drog först och hade picknick vid ett vattenställe och drog sen vidare till detta mysiga vattenstället och doppade fötterna för första gången i sjön.
 
 
Tidigare denna dag hade jag varit i Linköping och gått på bio och käkat samt shoppat med dessa tjejor och Nina. Sedan drog vi oss in till Borensberg och hade en liten picknick på en brygga vid vattnet och pluggade till vårat absolut sista prov för årskursen.
 
 
Sista dagen i skolan spenderades med min underbaraste klass tillsammans med våran mentor. Där bjöds det på fika för ett helt kompani och väldigt tråkiga nyheter om att vi inte längre kommer ha kvar våran bästa mentor Bosse utan ska få en ny till tvåan.
 
 
Man kan ju inte sluta skolan och inte ha avslutningsfest efteråt?? Fest för hela slanten som tillslut spårade en aning men ändå var väldigt lyckad enligt mig!
 
 
Min absolut bästaste finaste Hanna Kvist tog studenten nu för inte alls länge sedan! Åren går alldeles för fort, du börjar ju bli gammal. Är det gråa hårstrån jag ser där..?
 
 
Sist men inte minst har vi ju midsommar såklart! Spenderade hela midsommarhelgen på Orust med familj och mina fina vänner Ebba och Annelie. Där bjöds det på mat i princip hela tiden, sista måltiden serverades som senast halv elva eller kanske var det till och med halv tolv.. Vädret kunde inte riktigt bestämma sig hur det skulle vara så det var mitt i mellan skulle man kunna säga, regn då och då, sol då och då, kvavt nästan hela tiden, mulet, inte mulet, blåst, vindstilla, ja osv.. Tog mitt första dopp för i år, i havet dessutom! 
 
 
För övrigt så håller jag på med min praktik för fullt! Är inne på sista veckan redan och har bara tre dagar kvar. Känns jättekonstigt faktiskt.. Har till och med ångest.. Har kommit alla väldigt nära och det känns som att jag ska göra detta hela sommaren.. Det kommer bli så tomt.. Med andra ord kan man säga att jag stortrivs!