amandajosefiiina

hur tänkte du nu amanda?

Kategori:

ska ju åka till tjällmo o bussen går tio i två från borensberg. vi skulle åka tjugo över ett hemifrån men när jag tittade på klockan förut så tänkte jag bara att den var tjugo över, trodde då att den var tjugo över ett fast den bara var tjugo över tolv.. så nu sitter jag här i borensberg o väntar på bussen som går om femtio minuter..
bra jobbat amanda, applåder till dig!



fetfredag

Kategori:

har ätit alldeles för dåliga saker idag.. först popcorn i skolan, ben & jerry's när jag kom hem o nu kycklingrulle.. men men, yolo typ.

har väldigt bra planer för imorgon kan jag säga! hoppas bara att allt inte failar..
först ska jag gå på tjällmomarken ett tag, sen ska jag o dom flesta tjejerna från förra klassen till maria o grilla o fira henne lite o på kvällen blir det att parta!
känns som att det kan bli en toppenkväll!



utflykt

Kategori:

på väg till linköping med bästa klassen för att gå på flygvapenmuseum! tjoho vilken råålig skola!!



gillar x10

Kategori:

• gillar att det bara är två veckor kvar tills jag får sommarlov
• gillar att proven i skolan bara blir färre och färre
• gillar min nya sporttröja som jag köpte förut idag
• gillar att jag har dunderbra planer inför lördag
• gillar den video som min fina klasskompis cissi gjorde idag från när vi var i riga

Kan livet bli mycket bättre?
 

ännu en måndag

Kategori:

precis som förra måndagen så sitter jag nu på bussen på väg till skolan innan alla andra för att göra nationellt prov. hoppas fan att hon har med sig papprena idag!!
i lördags hade jag mys hemma med hanna o mamma tillsammans med eurovision song contest och fruktsallad. tycker att det gick lite väl dåligt för sverige men är endå nöjd med slutresultatet. dessutom kompenserade ju hockeyn upp det hela igår!



känner mig handikappad

Kategori:

kan verkligen inte resa mig från sängen om det inte är absolut nödfall så pappa tog ledigt resten av dagen för att han ska kunna hjälpa mig med saker o ting. t.ex får han komma med mat till mig som jag kan äta i sängen, haha.
är verkligen sur också kan jag säga. skulke egentligen till borensberg idag o grilla o festa men det går ju inte.. får hoppas på många fester i sommar då jag o mina revben mår bra igen!



just nu skulle jag lika gärna kunna dö

Kategori:

ligger hemma i sängen och har så pissigt ont verkligen. kan inte andas ordentligt och kan absolut inte röra mig. ringde till pappa förut så han är på väg hem nu o ska ta hand om mig.
//girl in pain

@##@:##€°£<$¿#_@:@

Kategori:

istället för att skriva massa svordomar som jag egentligen vill göra så får det bli massa tecken istället.
jag är sjukt jävla arg och ledsen och hela skiten. visade sig att jag DEFINITIVT har fått en spricka i revbenen och det kommer inte läka förän om minst fyra veckor. så fort jag hickar/rapar eller något sånt litet bara gör det pissont, jag kunde knappt inte sätta mig i bilen och när jag hostar stortjuter jag. ska bli kul o se hur det kommer bli ikväll när jag ska sova..
som tur är har jag fått receptbelagda smärtstillande mediciner så får hoppas dom gör någon nytta..

ajaj i ryggen

Kategori:

som ni vet har ju jag haft ont i ryggen ett tag nu och helt plötsligt när jag gick från bussen till skolan så hosta jag till och något knäppte till i ryggen så jag fick ännu ondare. kunde först inte ens andas och varje steg jag tog var en mardröm. så nu sitter jag på vårdcentralen i vadstena o har fått akuttid hos en doktor om en timma. kan inte ligga ner och knappt ens sitta så hoppas det går att göra något åt dethär..





måndag

Kategori: Allmänt

Hittade till slut min handledare och det gick inget annat än bra kan jag säga! Verkar vara en väldigt rolig plats att praktisera på då jag kommer då vara med och göra typ allting. Stå i receptionen, guida på olika ställen, vara med o fixa o trixa till olika evenemang och vara vid hamnen och hålla på med båtarna osv. Tror att det kommer bli riktigt bra! 
 
Åkte ju in tidigare idag till skolan för att göra ett prov jag har missat och så självklart(!!!) så har hon glömt provpapprena hemma. Så jag fick sätta mig och plugga med annat i en och en halv timma innan jag började och när jag egentligen hade kunnat få ligga o sova en timma till. Det var ju bra att jag kunde få lite annat gjort då men ändå väldigt surt..
 

vadstena slott

Kategori:

sitter nu ute i det fina vädret och väntar på att min handledare till praktiken ska komma ut. är liiite rädd för att jag väntar på helt fel ställe men det märks väl snart i så fall.





so young

Kategori:

hade det jättetrevligt igår med annelie, hennes två vänner från klassen och några grappar från borensberg. grillade lite, spelade kubb och med andra ord, gick promenad nere vid vattnet och när killarna hade åkt åt vi glass.
nu sitter jag på bussen på väg till skolan, har egentligen sovmorgon men ska göra ett nationellt prov som jag har missat. efter skolan blir det att dra till min praktikplats där jag ska ha praktik i sommar!



bra skit!

Kategori:

hade otroligt trevligt igår med mina bruttor ebba och annelie. drog oss in mot stan och käkade mat på sjöglimten, gick o köpte godis o sen drog hem till annelie o spelade spel.
snart ska jag dra mig till annelie för att träffa både nytt och gammalt folk för lite grillning!









barnrumpa

Kategori: Allmänt

Redan vid nio i morse kom Hannisen hit och vid halv elva eller något sånt drog vi oss in till Linköping med mammsen. Åkte till lager 157 och köpte jeans och en blus och efter det drog vi till burger king och käka och var kungar över stället.
Efter det skulle vi dra till skopunkten men innan det gick vi in på toys"r"us (bara för skojs skull) och det kan jag säga att jag ångrade ganska snabbt.. När vi stog och kollade på spel kommer jävla Darth Vader, han som är med i star wars, gående mot mig. Jag nästan halvskrev och småsprang där ifrån och gömde mig bakom Hanna. Efter det var jag som på nålar hela tiden. Jag gick och kollade runt omkring mig HELA tiden för o se vart han var och när han kom nära så sprang jag o gömde mig bakom några hyllor. Jag kan säga att jag var livrädd och började till o med nästan gråta ett tag. Känns jättebra med tanke på att alla småbarn var jättenyfikna och gick fram till honom medans jag som 17-åring går och gömmer mig..
Mamma och Hanna gick och garvade åt mig hela tiden och Hanna ville absolut inte gå därifrån förän hon hade hälsat på honom och när hon gjorde det skulle hon också ta en bild på mig och honom.. Kan säga att även fast jag ler på bilden så är jag helt skräckinjagad och pulsen var uppe i tusen..
 

so high

Kategori: Allmänt

Hade det förvånansvärt väldigt bra i Lettland kan jag säga! Med tanke på att man åkte med skolan tänkte jag hela tiden "åååh, kommer ha lärare efter oss 24/7, kommer bara vara massa uppgifter vi ska göra, kommer åka till massa tråkiga ställen" osv osv, men hade knappt några uppgifter att göra alls och hade nästan bara egen tid då vi fick göra i princip vad vi ville. Ställena vi åkte till var inte alltid så tråkiga utan faktiskt lite roliga. Ett ställe vi åkte till var korskullen, det var så sjukt otroligt verkligen!
På våran egna tid gick vi nästan varje dag till en galleria, Rigas största tror jag till o med att det var, som låg i stan där minst en fick med sig något ifrån varje gång man gick där ifrån. Jag fick med mig ett linne, en spets tröja och en bh hem, dock inte från gallerian utan från New Yorker (meningslöst med tanke på att det finns i Sverige också..) som låg vid gatan. En dag var vi även med på en flash mob som dock var ganska tråkig för att vi bara skulle stå still i en minut och sen gå där ifrån. Straxt där efter gick vi med i en parad som bestod av folk som slog på trummor, dansare, cheerledare och vanligt folk som hängde med o klappa händer och hoppa runt, som vi. Åkte också cykeltaxi, sjukt kul! Killarna som körde oss hängde vi även lite med en kväll, väldigt trevliga må jag säga. Annars när vi var på hotellet hade vi också riktigt roligt! Slänger ut bilder så får ni tolka lite själva om vad som pågick i våra liv den tiden.
 
Kom sen hem med förkyldning och en fruktansvärd hosta som har gett mig otroliga ryggsmärtor så jag bara vill slå mig själv på ryggen och säga till den att sluta vara så dryg. Men jag skiter i det just nu, för det är helg och inget ska få stoppa mig från att få träffa mina saknade vänner och förhoppningsvis åka o shoppa!